• Domaine Les Moulins

Nu ook Kids Club op de camping

Domaine Les Moulins

Het Domaine Les Moulins in de Vendée vergeet gezinnen met kinderen niet. De nieuwe Kids Club van het Domaine Les Moulins draagt bij tot een geslaagde vakantie voor zowel ouders als kinderen.

In de nieuwe Kids Club van het Domaine Les Moulins, op de Original Camping op het eiland Noirmoutier in de Franse Vendée, zijn de kinderen koning. Het is een echt dorp in de Camping 'Village' en je komt er alleen maar in als je het wachtwoord kent! Het is een koninkrijk waar alles is ingericht op de kleintjes, met ludieke en sportieve installaties, talrijke activiteiten, en natuurlijk alles onder goede begeleiding.

Knutselworkshops voor kids

Het hele seizoen door ontvangen vier gediplomeerde, meertalige begeleiders iedere week kinderen van 5 tot en met 12 jaar, in het Frans, Duits, Engels of Nederlands. En wat staat er op het programma van deze club waar ouders niet mogen komen? Knutselworkshops, ludieke ontdekkingstochten, de onvermijdelijke speurtochten en alle mogelijke avontuurlijke en sportieve spellen die je maar kunt bedenken in een bijzondere omgeving tussen de oceaan en het pijnboombos, 100% autovrij.
En als de avond valt, kunnen de kinderen enthousiast hun ouders de voor hen bestemde speeltoestellen laten zien. Er zijn trampolines, sportterreinen, pingpongtafels, schommels, ludieke spellen en natuurlijk het symbool van deze buitengewone camping: de tipi's!

overnachten in tipi

Locatie

Original Camping
54 Rue des Moulins
85680 La Guérinière
France
T: +33 (0)6 43 74 06 28
W: http://www.domaine-les-moulins.com

  • Meertalige begeleiding
  • Overnachten in tipi
  • Tenten en lodges
  • Vijfsterrencamping
  • Wellness

Gratis Reistips

Vul uw gegevens in en we zullen je leuke reistips, nieuwe thema’s en aanbiedingen mailen