• Origineel cadeau Rolling Stones

Hét cadeau voor fans van de Rolling Stones

Rolling Stones gift box

Dit Rolling Stones 50th Anniversary Commemorative Pack is hét geschenk bij uitstek voor je rock and rollste vrienden (of fans van de Rolling Stones tout court).

Wil je met eindejaar een echt rock and roll cadeau voor je vrienden? Bijvoorbeeld voor iemand die 50 wordt? Of gewoon voor iemand die weg is van de Rolling Stones? De Rolling Stones 50th Anniversary Commemorative Pack van Crystal Head Vodka is de perfecte give-away voor wie wel een flinke scheut alcohol lust. Wedden dat Jagger of Richards er ook al eens aan hebben genipt?

Rock and roll geschenk voor de vrienden


De Rolling Stones vieren hun vijftigste verjaardag, en dat zullen de rock and roll-liefhebbers merchandisegewijs geweten hebben: de thema-gadgets rond hun verjaardag zijn niet meer bij te houden. Maar deze springt toch echt wel in het oog: een fles Crystal Head Vodka (een bedrijf gerund door steracteur Dan Akroyd overigens) in een uitertst stijlvolle verpakking met een dubbele live verzamelaar – die het beste verenigt van wat de Rolling Stones vijftig jaar lang op de planken brachten. Die opzetten, met de fles vodka bij de hand… it’s only rock and roll, maar we wedden dat je het gaat liken.

De box zelf is ook bijzonder stijlvol, met een heuse rits die doet denken aan het album Sticky Fingers.

Verkrijgbaar bij Dranken Truyaert


Deze limited edition pack is bij Dranken Truyaert enkel nog te verkrijgen zolang de voorraad strekt, aan 89,5 euro (afhaalprijs). Eventuele verzendingskosten te bespreken.

Bestellen, en zet alvast nog maar eens ons Spotify-lijstje op met 10 live favorieten van de kraste knarren van de rock and roll. Schol!

Locatie

Dranken Truyaert
Joos de ter Beerstlaan 19
8740 Pittem
West Vlaanderen
België
T: 051 62 79 77
E: dranken.truyaert@touristinform.be
W: https://www.facebook.com/dranken.truyaert

  • Crystal head vodka
  • Double live cd
  • Kristallen decanteerkaraf
  • Tattoo voor op de fles

Gratis Reistips

Vul uw gegevens in en we zullen je leuke reistips, nieuwe thema’s en aanbiedingen mailen