• gepersonaliseerde schoen

Ontwerp een gepersonaliseerde schoen voor je vrienden

Little Shoe Factory

Wie het schoentje past, trekke het aan…. Het verhaal van Little Shoe Factory lijkt wel een sprookje, maar het is echt waar: je kan bij hen zelf je schoen kiezen: soort, maat, kleuren, veters: allemaal personaliseerbaar!

Als je naar de website surft van Little Shoe Factory, kan je meteen aan de slag. Je kan vertrekken vanuit modellen voor vrouwen of mannen. Eenmaal een basis gekozen, zie je in een overzichtelijke schets je schoen verder evolueren, je speelt naar hartenlust met de kleuren en maten.

Maatwerk, handwerk, topkwaliteit


Het lijkt allemaal zeer speels, maar: alle schoenen zijn maatwerk en handwerk en van uitstekende kwaliteit. De schoenen worden vervaardigd door een Belg met jaren ervaring in de schoenmakerij, en die zich nu in Portugal heeft gevestigd in het mekka van de schoenenindustrie. Je kan ook extra info over je schoen meegeven, of, na levering, je schoen nog wat laten aanpassen. En indien écht niet tevreden: geld terug.

 

gepersonaliseerde schoen

Wij ontwierpen voor onszelf alvast een tricolore-modelletje dat we aantrokken om voor de Rode Duivels te supporteren. En zie: het heeft gewerkt!

Gepersonaliseerde schoen als eindejaarscadeau


Maar nu is het aan u: nog een leuk eindejaarscadeau nodig voor je vrienden, pa of ma, kinderen, … ? Ga aan de slag en verwerk de kleuren van hun club, vereniging, bedrijfskleuren of wat dan ook in je ontwerp. Persoonlijker dan een persoonlijke schoen kan een cadeau immers niet zijn!
Ook handtassen en riemen zijn binnenkort beschikbaar!

 

Meer informatie:

Gratis Reistips

Vul uw gegevens in en we zullen je leuke reistips, nieuwe thema’s en aanbiedingen mailen