Winnares lezerswedstrijd Met De Vrienden

Château de Porcheresse, Ardennen

Een van de eerste lezerswedstrijden van Met De Vrienden was de wedstrijd rond een verblijf voor 20 personen in het Château de Porcheresse op het domein Les Moines in de Ardennen. De winnares was Karin Beckers, die deze prijs won voor jeugdwerkorganisatie De Stam Sint-Truiden. In januari 2014 was het zover en kon Karin met 20 metgezellen het kasteel bezetten en ten volle van genieten. En dat deed ze met volle teugen, luidens haar reactie:

Kinderen voelden zich als prinsen en prinsessen

“Afgelopen weekend vond ons weekend op het kasteel plaats. We hebben er van genoten! Het kasteel was spectaculair, prima onderhouden en kraakproper. De kinderen hebben genoten van de sauna en hadden elk een eigen prins- of prinsessenkamer”, blikt Karin tevreden terug.

Côte à l’os op de barbecue

Ook over gastheer Stefaan Lambert, een Vlaming in de Ardennen, is ze lovend: “We zijn warm ontvangen door Stefaan en hij heeft ons verwend met zijn kookkunsten. Vooral de côte à l'os op de BBQ was de kers op de taart!”, vult ze verder aan. 

Zijn haar ook bijgebleven: de prachtige wandelingen in de buurt en het fijn speelpleintje vlakbij het terrein. Ze sluit dan ook af met ‘nog eens een dikke merci, wij zullen het kasteel zeker aanraden’.

Interesse?

Zelf ook interesse in een verblijf in Château de Porcheresse of Domein Les Moines? Voor Met De Vrienden geldt doorlopend een ‘1 avond gratis spaghetti’ actie. Vraag ernaar bij boeking!

Château de Porcheresse & Les Moines
Rue Laloux 19
B-6929 Porcheresse
Contact: Stefaan Lambert
T: +00 32 (0)61 29 25 67
E: info@lesmoines.be
W: http://www.lesmoines.be

Gratis Reistips

Vul uw gegevens in en we zullen je leuke reistips, nieuwe thema’s en aanbiedingen mailen