Château de Porcheresse, Ardennen | Met De Vrienden

Vrienden tippen vrienden

In deze rubriek laten we jou aan het woord om je beste tips te delen met de andere lezers. Want daar zijn vrienden toch voor, niet? Om je beste reisgeheimen te delen.

Heb je zelf een tip? Mail hem naar info@metdevrienden.be en wie weet verschijnt hij hier wel.

Château de Porcheresse, Ardennen

Een van de eerste lezerswedstrijden van Met de Vrienden was de wedstrijd rond een verblijf voor 20 personen in het Château de Porcheresse op het domein Les Moines in de Ardennen. De winnares was Karin Beckers, die deze prijs won voor jeugdwerkorganisatie de Stam Sint-Truiden. In januari 2014 was het zover en kon Karin met 20 metgezellen het kasteel bezetten en er ten volle van genieten. Dat deed ze met volle teugen, luidens haar reactie:

Kinderen voelden zich als prinsen

'Afgelopen weekend vond ons weekend op het kasteel plaats. We hebben ervan genoten. Het kasteel was spectaculair, prima onderhouden en kraaknet. De kinderen hebben genoten van de sauna en hadden elk een eigen prins- of prinseskamer', blikt Karin tevreden terug.

Côte à l'os op de barbecue

Ook over gastheer Stefaan Lambert, een Vlaming in de Ardennen, is ze lovend: 'We werden warm ontvangen door Stefaan en hij heeft ons verwend met zijn kookkunsten. Vooral de côte à l'os op de barbecue was de kers op de taart', vult ze verder aan.

Zijn haar ook bijgebleven: de prachtige wandelingen in de buurt en het fijne speelpleintje vlak bij het terrein. Ze sluit dan ook af met 'nog eens een dikke merci, we zullen het kasteel zeker aanraden'.

Interesse?

Zelf ook interesse in een verblijf in Château de Porcheresse of Domein Les Moines? Voor Met de Vrienden geldt doorlopend een '1 avond gratis spaghetti'-actie. Vraag ernaar als je boekt.

Château de Porcheresse / Les Moines
Rue Laloux 19
6929 Porcheresse
Stefaan Lambert
+00 32 (0)61 29 25 67
info@lesmoines.be
www.lesmoines.be

Terug naar overzicht