Blog | Met De Vrienden

Pr8chtige filmhotels

Zondag 24 februari 2019 vinden in Hollywood de Oscars plaats. Wij passen het concept graag een beetje aan: en de Oscar voor het beste filmhotel gaat naar ...

lees meer

Pr8chtig Barcelona

Elke dag zie je in Barcelona duizenden toeristen op hun stratenplan zoeken naar de juiste weg richting de Sagrada Família en de Rambla. Wij gooiden dat plan echter de vuilnisbak in en verdwaalden in de gezellige straten die ons leidden tot enkele minder bekende maar erg prachtige plekjes die ook het bezoeken waard zijn.

lees meer

Pr8chtig Edinburgh

Wie bij Edinburgh enkel denkt aan Schotse clichés zoals onsmakelijke haggis, William “Freedoooom!” Wallace en roodharige mannen in kilt heeft het grondig mis, want de veelzijdige stad heeft veel meer te bieden. 

lees meer

Pr8chtig Boedapest

Als we denken aan een citytrip dan is Boedapest niet het eerste dat door ons hoofd flitst. Onterecht? Wij denken alvast van wel. Maak hier kennis met de leuke hoekjes en plekjes van Boedapest!

lees meer

Pr8chtig Berlijn

Berlijn is niet voor niets steeds populairder bij toeristen. Met zijn bruisend leven, zowel overdag als 's nachts, heeft Berlijn voor iedereen wel wat te bieden. Maar in Berlijn moet je goed zoeken om alle leuke dingen te vinden. Onze favorieten vind je hier.

lees meer