wedstrijden | Met De Vrienden

Win een Naturatheek van Caere Natura

Caere Natura is een bedrijf dat een uitgelezen keuze zuivere natuurproducten biedt die de basis vormen voor een gezond leven in zuivere eenvoud. Die producten zijn:

Caere Natura verkoopt deze producten in tinctuurvorm, tabletten of siropen. Speciaal als cadeau, voor kerst, nieuwjaar, verjaardag of zomaar vrienden die je na aan het hart liggen, zijn deze producten nu ook verzameld in stijlvolle en handige Naturatheek, waarin je 7 producten vindt in verschillende vorm. Met deze box ben je gewapend tegen heel wat onheuglijke kwalen en bouw je je weerstand en immuniteit op natuurlijke wijze op. Je kunt je familie, vrienden, kennissen dus niet alleen een goede gezondheid wensen, je kunt ze dit jaar ook schenken! Mooier kan niet, toch?

Via Met de Vrienden geeft Caere Natura alvast zo'n Naturatheek weg aan een van zijn lezers (ja, we denken ook aan jouw gezondheid!).  
 

Looptijd van de wedstrijd

Op vrijdag 6 december 2019 wordt een winnaar bekendgemaakt.

Niet gewonnen? Toch gewonnen!

Niet getreurd. Alle deelnemers aan de wedstrijd krijgen na deelname een kortingscode toegestuurd waarmee je bij Caere Natura deze Naturatheek of andere producten naar keuze kunt bestellen tegen exclusieve korting. Deze code is dan geldig tot 1 februari 2020.

Hoe deelnemen? 

Door onderstaand formulier in te vullen. Het enige dat je hoeft te weten is wie in zijn Naturalis Historia schreef dat propolis wonden heelt en pijn verlicht. Het antwoord vind je misschien wel in deze blog.