Badhotel Renesse | Met De Vrienden

Badhotel Renesse

Badhotel Renesse en Villa Westerduin: zalig samen met de vrienden in Zeeland

Badhotel Renesse en Villa Westerduin zijn twee charmante villa's aan de prachtige Zeeuwse kust, pal achter de blonde duinen van Renesse, op korte afstand van Antwerpen.

De Zeeuwse kust is een van de mooiste regio's van Nederland. Om je een optimaal verblijf te bieden is Badhotel Renesse onlangs compleet vernieuwd. Daarbij is het restaurant omgevormd tot Brasserie Bries. Je wordt met de vertrouwde gastvrijheid ontvangen in het vernieuwde hotel. De rust en robuuste sfeer van de duinen en het strand vormen de basis voor de geheel vernieuwde inrichting van de comfortabele hotelkamers.

Een nieuwe Bries voor het hotel

Het restaurant heeft een totaal nieuwe sfeer en interieur gekregen. Zakelijke gasten genieten er van een heerlijke lunch of diner met zilte gerechten. Door de huiselijke maar toch chique inrichting is het een sfeervolle omgeving om je zakenrelaties te ontmoeten of met collega's uit eten te gaan. Proef de Zeeuwse keuken, natuurlijk aan zee!

Vanuit het hotel kun je je met je vrienden meteen op een activiteit op het strand storten, genieten van een diner in de brasserie of een barbecue bij het zwembad.

Voor optimale privacy is Badhotel Renesse geheel af te huren

Ben je op zoek naar een unieke locatie met privacy, op korte afstand van Antwerpen? Kies dan voor de stijlvolle Villa Westerduin. De gehele villa staat ter beschikking en het zal je gasten aan niets ontbreken.

Wil je een villa voor jezelf en je vrienden of kennissen: Villa Westerduin!

Delen

Datum

13 June 2018