Vakantiedomein met familiaal karakter in Oostduinkerke | Met De Vrienden

Hoge Duin

Vakantiedomein met familiaal karakter in Oostduinkerke

Vakantiedomein Hoge Duin in Oostduinkerke is een ongezien gezinsvriendelijke verblijfplaats.

Adem

Geniet van de gezonde zeelucht in Oostduinkerke. Zet je longen open en laat een frisse wind door je hoofd waaien tijdens een wandeling door de mooiste duinen en over het uitgestrekte strand of maak een polderse fietstocht.

Ravot

Ravot je kapot in de duinen, in het zand, op het strand of wat verderop in Plopsaland. Of op het domein zelf, waar de kinderen in de speeltuin kunnen schommelen, glijden, slingeren en tuimelen om daarna als roosjes in slaap te vallen.

Een speelparadijs had Hoge Duin al, nu is daar ook nog een binnenplein vol nieuwe speeltoestellen bijgekomen. De kinderen weten niet waar eerst geklauterd en geklommen.

Rust

Na een winterwandeling langs de branding of je zandkasteelbouwexploten op het strand kom je met het hele gezin tot rust in onze slaapkamers voor maximum zeven personen. Zoveel ruimte voor een gezin in één kamer, dat is werkelijk uniek.

Smul

Smul van de kweek uit eigen streek, geserveerd door Pieter Leys, bekend van 'Mijn Restaurant'. Oostduinkerke is de gemeente van de garnaalvissers, dus komen er zeker garnalen op je bord, naast veel ander lekkers uit de zee.

Vraag

Klanten van Hoge Duin weten dat je het team alles mag vragen. De kamermeisjes fungeren als aanspreekpunt en nemen je vragen ter harte: voedingswensen, de weg naar het strand, opmerkingen over allergieën, hulp met de kinderwagen, rolstoel of rollator.

Kamertypes

  • Budgetkamer (vanaf € 34,50 p.p.)
  • Comfortkamer (vanaf € 42 p.p.)

inclusief ontbijt met 2 personen

Openbaar vervoer

Station Oostende - Kusttram richting De Panne - Halte Groenendyck of Zonnebloem
Ongeveer 1 km van Hoge Duin

Slaapkamers voor gezinnen van zeven personen, dat is werkelijk uniek.

Delen

Datum

27 November 2018


Meer inspirerende tips