Hotel Vierhouten | Met De Vrienden

Hotel Vierhouten

Het huiskamerhotel op de Veluwe

Hotel Vierhouten is de ultieme plek om veilig op vakantie te gaan. Het hotel houdt zich aan alle regels van het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

 

Hou je van rust in een prachtige natuurrijke omgeving? Graag verwelkomen Bas en Valerie Tiemens je dan in Hotel Vierhouten, het huiskamerhotel midden op de Veluwe waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Authentiek met moderne voorzieningen

Dit unieke plekje in Vierhouten is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. Het hotel met 14 kamers en een prachtig appartement ligt aan een bosrand en is omringd met een schitterende tuin. De inrichting van het hotel is authentiek. Antieke kledingkasten en nachtkastjes sieren de hotelkamers. Ook is aan de moderne faciliteiten van vandaag de dag gedacht, alle kamers zijn uitgerust met tv, badkamer, toilet en wifi. Vier kamers hebben een balkon, vier kamers een terras en er is een vierpersoonskamer.

Kant-en-klare fiets- en wandelroutes

Het huiselijke hotel heeft een heerlijke zitkamer met luie fauteuils, een rustig terras en een privéhoteltuin die zeer geliefd is bij fietsers en wandelaars. De kant-en-klare fietsknooppuntenroutes en wandelroutes liggen voor je klaar. Er zijn routes van 20 tot 100 kilometer. Wil je meer kilometers? Dan maken ze graag de routes op maat voor jou. Je kunt direct vanuit het hotel vertrekken. De routes gaan door bossen, over de heide, langs zandverstuivingen en langs het Veluwemeer. En wat dacht je van een bezoekje aan de Hanzesteden?

Halfpensionarrangement

Het hotel heeft mooie vergaderfaciliteiten waar ook de vergadergasten zich zeer thuis voelen. Effectief vergaderen en toch dat huiselijke gevoel. Gasten voelen zich door de sfeer thuis en toch verwend. Het hotel is ook door alle soorten groepen privé te boeken. Je kunt kiezen om gebruik te maken van het halfpensionarrangement en 's avonds gezellig een heerlijk driegangenmenu mee eten. Ze kunnen je ook een lunchpakket meegeven als je er de hele dag op uit wilt trekken. Het hotel heeft een rustig gelegen terras waar je kunt genieten van een kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch in alle rust, weg van de hectiek. Ga er vooral heen om de geweldige authentieke en gastvrije ervaring te beleven. Je zult er geen spijt van krijgen.

Gasten voelen zich door de sfeer thuis en toch verwend.

Delen

Datum

21 August 2020