Veel meer dan een escape room | Met De Vrienden

Koezio

Word geheim agent samen met je vrienden

In het indoor avonturenpark Koezio (spreek uit Koézio) kun je momenteel in een ruimte van 6.000 vierkante meter een opleiding tot special agent volgen.

Volg een opleiding tot geheim agent

In het indoor avonturenpark Koezio (spreek uit Koézio) kun je momenteel in een ruimte van 6.000 vierkante meter een opleiding tot special agent volgen. Gedurende twee uur zullen je uithoudingsvermogen, intelligentie, moed en teamspirit je helpen om het parcours door vier districten af te leggen: een mysterieus labyrint, een machineruimte met reuzemodules, een escape room en ten slotte een duizelingwekkend parcours op 12 meter hoogte. Geen schrik: Je hoeft niet sportief of de slimste te zijn: wat telt is het samenzijn en de cohesie binnen een groep vergroten.

Na de missie nog een hapje eten

Koezio is toegankelijk voor zowel jong en oud en vanaf 2 spelers tot 300 personen. Er zijn pakketten voor verjaardagsfeesten (zowel voor kinderen als voor volwassenen) en vrijgezellenfeesten. Opgelet: Om veiligheidsredenen moeten de deelnemers minstens 1,40 meter groot zijn. Koezio beschikt eveneens over een eetruimte en een lounge waar je na de missie terechtkunt voor een aperitief of een maaltijd.

Wat telt is het samenzijn en de cohesie binnen een groep vergroten.

Delen

Datum

22 March 2019