Gezellig hotel in het centrum van Oostende | Met De Vrienden

Neutralia

Gezellig hotel in het centrum van Oostende

In hotel Neutralia logeer je op wandelafstand van als wat er in Oostende te beleven is.

Kies

Kies voor het kamertype van twee tot vier personen, van budget- tot wellnesskamer, of opteer voor een gepersonaliseerde verblijfsformule. Kies voor dat streepje entertainment dat het best bij je past: een glaasje in de bar of een gezelschapsspel voor jong en oud.

Beleef

Hou de evenementenkalender van Oostende in de gaten en beleef de stad ten volle: vuurwerk, Oostende voor Anker, zandsculpturenfestival, Paulusfeesten, filmfestival, Oktoberfoor, nieuwjaarsduik, vliegerfestival. In Oostende is het altijd fe(e)st(ival).

Spoor

Spring op de kusttram en maak een uitstapje naar de westkust of oostkust, of spoor met de trein naar Brugge. Dankzij zijn centrale ligging aan de kust en met het station vlakbij, is Oostende dé uitvalsbasis voor de hele kust en het hinterland.

Shop

Wist je dat in Oostende de meeste winkels gewoon open zijn op zondag? Van boetieken tot de bekende ketenwinkels. En altijd ligt er wel ergens een tearoom of brasserie verscholen tussen twee winkels in. Pannenkoekje, iemand?

Kamertypes

  • Budgetkamer (vanaf € 34,50)
  • Standaardkamr (vanaf € 37,00 p.p.)
  • Comfortkamer (vanaf € 41,50 p.p.)
  • Wellnesskamer (vanaf € 68,50 p.p.)

inclusief ontbijt, exclusief verblijfsbelasting

Vervoer

Bespaar op de parkeerkosten en kom met het openbaar vervoer. Het hotel bevindt zich op 1 km van het station van Oostende. Neem aan het station bus 1 (Rietmusstraat - H.Hart - MJ plein) en stap uit aan de halte t.h.v. de Kapucijnenkerk.

Met hotel Neutralia als uitvalsbasis beleef je de stad Oostende ten volle.

Delen

Datum

25 November 2018