Klas, vrienden, familie of vereniging? Dé partner voor al je groepsactiviteiten aan zee | Met De Vrienden

The Outsider Coast

Klas, vrienden, familie of vereniging? Dé partner voor al je groepsactiviteiten aan zee

Sinds 1996 is The Outsider Coast de organisator bij uitstek voor het organiseren van sportieve evenementen aan de Vlaamse kust en in de Westhoek.

Zowel jong als oud, in groep of individueel, heel sportief of minder sportief ... iedereen is er welkom. Ook mensen met een beperking kunnen er terecht om tal van leuke activiteiten te doen. Naast de standaardactiviteiten organiseren ze teambuildings en events voor bedrijven en sportkampen. Groepen kunnen op hun vaste uitvalsbasis in Nieuwpoort ook logeren.

The Outsider Coast werkt vanuit een aantal vaste locaties die stuk voor stuk uniek zijn: Westende, Het Eilandje in Nieuwpoort en op Oosteroever in Oostende. Allemaal gesitueerd in een prachtig kader, zowel wat de omringende natuur betreft als de sportieve mogelijkheden in de nabije omgeving.

Programma's voor individuelen, groepen of scholen aan zee

Op de website www.theoutsidercoast.be kun je het volledige aanbod terugvinden van alle outdooractiviteiten voor groepen. De waterratten kunnen o.a. kiezen voor zeeraften, golfsurfen of kajakken. Liever op het droge? Dan is er de keuze uit verschillende strandactiviteiten, zoals zeilwagenrijden, strandsporten, kiten, ... of een aantal leuke programma's in Nieuwpoort, zoals laserbattle, teambuilding. Kortom: voor ieder wat wils.

Alle activiteiten worden in goede banen geleid door hun eigen monitoren. Na een activiteit kun je nagenieten van een welverdiend drankje, een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een barbecue op het strand. De keuze is aan jou.

Twee certificaten

Het team van The Outsider Coast bestaat uit een enthousiast team van 10 vaste medewerkers en 50 freelance medewerkers. Ze werken allemaal volgens een uitgestippeld veiligheidsbeleid en een gedegen milieubeleid. The Outsider Coast is namelijk houder van twee certificaten: De Groene Sleutel (internationaal kwaliteitslabel voor milieuvriendelijke accommodaties) en het Certificaat Charter Duurzaam Ondernemen.

The Outsider Coast werkt vanuit een aantal vaste locaties die stuk voor stuk uniek zijn.

Delen

Datum

27 November 2018


Meer inspirerende tips