Maatwerk voor begeleiding | Met De Vrienden

Resett vzw

Maatwerk voor begeleiding

Verleg je grenzen met de reizen op maat voor personen met ASS, ADHD, HSP of hoogbegaafdheid.

Ontdek de overweldigende kracht van de Marokkaanse natuur en cultuur tijdens de speciale back to basic-reizen voor personen met ASS, ADHD, HSP of hoogbegaafdheid. Ook voor een ouder of partner van deze personen is er een aanbod.

Ritme van de natuur

Tot rust komen en jezelf (her)ontdekken, dat is wat er gebeurt tijdens een week wandelen in het Atlasgebergte, de Sahara, de Rozenvallei of langs de Atlantische kust, waar geen auto's rijden, geen lichtreclames zijn, geen internetconnectie aanwezig is, de mensen leven op het ritme van de natuur of hun muildier of kameel en hun klok soms langzamer lijkt te slaan dan de onze.

Jezelf terugvinden

Al heel vlug neem je dat ritme en de rust over. Hierdoor komt er ruimte vrij in je hoofd om onder begeleiding van (auti)coach en jongerenbegeleider Liesbet Joris van Resett vzw jezelf terug te vinden, stil te staan bij datgene waar je in onze hectische maatschappij niet toe komt of een weg uit te stippelen die je in de toekomst wilt volgen om de onrust in je hoofd en lichaam beter de baas te kunnen.

Superprofessioneel

Daarnaast is het genieten van de eerste tot de laatste dag, samen met maximum zeven andere deelnemers en een superprofessioneel lokaal team bestaande uit een gids, een kok en een dierendrijver.

Al heel vlug neem je het ritme en de rust van de natuur over.

Delen

Datum

27 November 2018