Neutralia Oostende: ons vaste nest tijdens ons jaarlijkse bezoek aan de modelbouwbeurs | Met De Vrienden

Vrienden tippen vrienden

In deze rubriek laten we jou aan het woord om je beste tips te delen met de andere lezers. Want daar zijn vrienden toch voor, niet? Om je beste reisgeheimen te delen.

Heb je zelf een tip? Mail hem naar info@metdevrienden.be en wie weet verschijnt hij hier wel.

Fred van Rijt

Al jaren bezoekt Fred van Rijt in het voorjaar een grote modelbouwshow in Jabbeke, samen met enkele vrienden-hobbyisten uit Nederland en Duitsland.

Flexibel en correct

'De eerste jaren zochten we telkens een ander hotel, eigenlijk altijd uit ontevredenheid. Tot ik een goeie 10 jaar geleden in Neutralia Oostende terechtkwam. Alles viel daar in zijn plooi: de kamers waren ruim en netjes, de reservatiedienst was flexibel – er komt al eens een kamer bij of er valt er al eens eentje weg binnen onze groep. Het ontbijt was correct voor zijn prijs, en in Oostende vonden we een leuke stad waar 's avonds altijd iets te beleven valt.

De meesten uit onze groep hebben er al 3 tot 5 uur rijden en een drukke beursdag opzitten, maar toch kijken ze er allemaal naar uit om nog even uit te waaien op de prachtige wandeldijk en toch nog eens de stad in te duiken. Omdat ze weten dat hun een heerlijke nachtrust wacht en een dito ontbijt.'

Ook met het hele gezin

De vrienden-modelbouwliefhebbers van Fred waren eigenlijk vanaf het eerste jaar unaniem: voortaan zou Neutralia Oostende de vaste overnachtingsplek worden na de modelbouwbeurs. Dat is nu al meer dan 10 jaar zo, ook dit jaar. 'Waarom zouden we veranderen? Het hotel ligt midden in de stad, maar in parkeerplaats Mijnplein vinden we een veilige haven om onze auto's te stallen. Vanuit het hotel kwamen we dit jaar in een karaokebar terecht. Gelachen! Benieuwd waar we volgend jaar belanden in het immer levendige Oostende.'

Overigens beviel het Fred zozeer in Oostende dat hij ook al eens met zijn gezin boekte bij Neutralia. 'Zoveel leuks wou ik toch ook eens met mijn naasten delen, en ook zij hebben ervan genoten.' Het beste bewijs dus dat Neutralia Oostende top is voor zowel vriendengroepen als gezinnen.

Interesse?

Neutralia
Kapucijnenstraat 36
8400 Oostende
+32 (0)59 70 66 99
info@neutralia.be
www.neutralia.be

Terug naar overzicht