wedstrijd Sports2 | Met De Vrienden

*** Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar voor de maand juli is Thierry Pareyt uit Lauwe en voor augustus is dat Tom Claes uit Boom. Zij kregen hun Sports2 Performance Pack reeds toegestuurd. ***

Win een Met de Vrienden Performance Pack van Sports2 voor 10 sportievelingen

Sports2 is het bedrijf van voormalig Europees kampioen triatlon Rudi Stroobants, waarmee hij recreatieve en competitieve sporters begeleidt. Gezonde voeding en voedingssupplementen zijn daarbij een hoeksteen in zijn trainingsvisie, The Bigger Picture. 

Speciaal voor Met de Vrienden stelde Rudi een Met de Vrienden Performance Pack samen voor vriendengroepen die weleens samen gaan fietsen, mountainbiken of een loopwedstrijd plegen. Daarvan geeft Sports2 er zowel in juli als augustus 2019 eentje weg.

Het Met de Vrienden Performance Pack bestaat uit:

  • 10 drinkbussen van Sports2
  • 10 Fast Fuel koolhydratengels
  • 10 energy bars
  • 1 doos Hydra Fuel

Daarmee kun je er met je vrienden flink tegenaan.

Looptijd van de wedstrijd

Op 1 augustus 2019 en 1 september 2019 wordt een winnaar bekendgemaakt. Het heeft geen zin om in beide maanden deel te nemen, elke deelnemer komt slechts 1 keer in aanmerking. 

Niet gewonnen? Toch gewonnen!

Niet getreurd. Alle deelnemers aan de wedstrijd krijgen na deelname een kortingscode toegestuurd waarmee je bij Sports2 je producten naar keuze kunt bestellen tegen 15 % korting. Deze code is dan geldig tot 1 oktober 2019.  

Hoe deelnemen? 

Door onderstaand formulier in te vullen. Het enige dat je hoeft te weten is wat het favoriete trainingseiland was (en is) van Rudi Stroobants. Tot op vandaag begeleidt hij er groepen sportievelingen voor fietsstages. 

*** Deze wedstrijd is afgesloten ***