Laat je verrassen | Met De Vrienden

Kapellerput Hotel

Laat je verrassen

Kapellerput is een zelfstandig hotel met veel aandacht voor natuur, kunst en design. Het hotel ligt op een 25 hectare groot landgoed in Heeze, dichtbij designstad Eindhoven.

Het hotel vormt een inspirerende plek midden in de natuur en grenst aan natuurgebied de Strabrechtse Heide.

Actie of rust

De wandel- en fietsroutes starten vanuit het hotel en met de fiets ben je zo in het gezellige dorp Heeze. Ook zijn er voldoende aantrekkelijke musea in de directe omgeving en de 18 holes golfbaan de Swinkelsche ligt om de hoek. In Kapellerput vind je alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg of korte vakantie. Verwen jezelf met een borrel op het terras, een culinair diner in restaurant Cambium of ontspan in een hangmat en speel een spelletje schaak of jeu de boules. De gastvrijheid voelt vanzelfsprekend. Je bent op je gemak. Je voelt je thuis.

Slapen in alle rust

De 97 kleurrijke hotelkamers zijn divers ingericht en voorzien van bad- en bedlinnen met een Green Label, gemaakt van organic en fairtrade grondstoffen. Uniek is de kunst op iedere kamer.  Uiteraard zijn de kamers lekker comfortabel en ze hebben ieder een prachtig uitzicht op het bos.

Restaurant Cambium

Met de prachtige natuur rondom Kapellerput als onuitputtelijke inspiratiebron weerspiegelt Cambium het gevoel dat de natuur naar binnen komt. Bij Kapellerput is Cambium de plaats waar de culinaire kwaliteiten en gastvrijheid tot bloei komen en waar je van een (h)eerlijk diner binnen of  buiten op het terras kunt genieten.

Kapellerput is net dat beetje anders dan anders, met niet-alledaagse ruimtes, locaties en concepten.

Delen

Datum

07 July 2020


Meer inspirerende tips

Wielerarrangement Tour d’Heeze

Ontdek de prachtige fietsomgeving vanuit hotel Kapellerput. Eigenaar Rik Hüsken fietst al sinds zijn veertiende en heeft de mooiste routes voor je uitgezet. De routes zijn via gpx-bestanden te downloaden.

lees meer

KABAN Dinner Experience

Sinds 2010 staat de duurzaam gebouwde boomhut KABAN op het landgoed van Kapellerput. Om dit jubileumjaar te vieren is het terras van de boomhut deze zomer omgebouwd tot een unieke dinerlocatie.

lees meer

Direct contact

Kapellerput Hotel

Somerenseweg 100
5591 TN Heeze
Nederland

(+) 31 (0)40 224 19 22
WhatsApp: (+) 31 6 23 14 92 95
welcome@kapellerput.nl
www.kapellerput.nl