KABAN Dinner Experience | Met De Vrienden

KABAN Dinner Experience

Sinds 2010 staat de duurzaam gebouwde boomhut KABAN op het landgoed van Kapellerput. Om dit jubileumjaar te vieren is het terras van de boomhut deze zomer omgebouwd tot een unieke dinerlocatie.

Alleen in de maanden juli en augustus is het mogelijk om te dineren op deze unieke plek.

Een bijzondere dinerervaring

De KABAN Dinner Experience is een bijzondere dinerervaring midden in de natuur en in een intieme setting. Na het aperitief en overheerlijke amuses bereidt de chef van KABAN op de buitenkeuken een all-in culinair 4-gangen diner. Bij elke gerecht serveren ze passende Europese wijnen. Bewonder de zonsondergang en het adembenemende uitzicht en geniet samen van een heerlijke romantische avond onder een hemel vol sterren. Er is plaats voor zes tweetjes. En als je echt heel intiem wilt dineren, kies dan het 'dinner for two' in het speciale LoveSeat-torentje.  

Overnachten

Je overnacht in een Design Deluxe kamer en de volgende ochtend geniet je tijdens het ontbijt op het terras na van deze bijzondere avond. Eveneens inbegrepen is een KABAN-cadeautje voor een mooie herinnering thuis.

In juli en augustus, op vrijdag en zaterdag

De KABAN Experience is in de maanden juli en augustus, op vrijdag en zaterdag, te reserveren. Er is plaats voor maximaal 14 personen per avond.


Delen

Datum

07 July 2020

Direct contact

Kapellerput Hotel

Somerenseweg 100
5591 TN Heeze
Nederland

(+) 31 (0)40 224 19 22
WhatsApp: (+) 31 6 23 14 92 95
welcome@kapellerput.nl
www.kapellerput.nl