Sports 2 maakt sporten met de vrienden nog intenser | Met De Vrienden

Sports2

Sports2 maakt sporten met de vrienden nog intenser

Onder de naam Sports2 begeleidt ex-Europees kampioen triatlon Rudi Stroobants sporters – van recreatief tot topatleten – met voedings- en trainingsadvies.

Onder de noemer The Bigger Picture bekijkt Rudi Stroobants het bredere plaatje: training, voeding, mentaal, technisch. Altijd wetenschappelijk onderbouwd en altijd op het scherp van de snee: zo verdeelde Sports2 al ketonen lang voor ze in het voorjaar van 2019 plots een hype werden in de media omdat een Belgische fysiotherapeut de reeds bestaande onderzoeken en bevindingen bevestigde. 

Rudi deelt al zijn ervaringen met jou en je vrienden

Misschien wil je je niet meteen het hele jaar door laten begeleiden, maar wil je wel samen met je vrienden van een van de deelelementen van The Bigger Picture proeven? Dat kan, en ondertussen vertelt Rudi je honderduit over zijn eigen sportieve ervaringen: van triatlonkampioen in Nederland tot de extreme uitdagingen die hij aanging, zoals de Crocodile Trophy in Australië, een van 's werelds lastigste mountainbikeraces, de Togo Jungle Challenge in Afrika of de Roc du Maroc door de Sahara.

Ga een bikefittingtest doen met Rudi of trek samen met hem naar Lanzarote, zijn vroegere trainingsoord. Of bereid je voor op een ekiden of een stadsloop die jullie samen willen afhaspelen. Het wordt sowieso een toponderonsje onder sportievelingen.

Delen

Datum

18 July 2019


Meer inspirerende tips

Fietsen op Lanzarote

Lanzarote was jarenlang de tweede thuis (letterlijk zelfs) van ex-Europees kampioen Rudi Stroobants. Hij deelt zijn kennis van het gedroomde fietseiland graag met je vriendengroep.

lees meer