Voor iedereen wat wils in de Ardennen | Met De Vrienden

Wildtrails

Voor iedereen wat wils in de Ardennen

Wildtrails beschikt over een brede waaier aan (avontuurlijke) activiteiten. Je beleeft onvergetelijke, uitdagende momenten samen met vrienden of familie.

Basecamp is een adembenemende site in Jupille-sur-Ourthe, gelegen aan de oevers van de Ourthe, in het hartje van de Ardennen (provincie Luxemburg) vlakbij steden als La Roche-en-Ardenne, Hotton, Rendeux, Durbuy en Marche-en-Famenne.

Beleef unieke avonturen

Ervaar een uniek avontuur op de rots: de mooiste via ferrata van de streek, verschillende uitdagende touwenparcours, een deathride over de Ourthe, een onvergetelijke vlucht via katrolbanen, ... Ontdek dat alles op een veilige manier samen met een professionele begeleider aan je zijde tijdens het hele parcours.

Geen liefhebber van hoogtes? Een prachtige afvaart van de Ourthe in een kajak of raft (afhankelijk van de waterstand) is misschien wat meer voor jou. Of outdoor lasershooten, waar plezier nooit mankeert.

Wil je liever iets buitengewoons? Dan is het downhill quadbiken, een unieke activiteit in de Benelux, zeker een optie. Deze all-terrainfietsen op vier wielen zijn 100 % fun, veilig en toegankelijk voor iedereen.

Vakantiewoningen op maat

Wildtrails beschikt ook over verschillende vakantiewoningen in de streek, geschikt voor een weekendje weg met je vriendengroep, familie, serviceclub, school of sportclub. De verblijven zijn van verschillende groottes, waardoor een verblijf op maat van je groep gegarandeerd is.

Nieuw sinds 2017 is de River & Breakfast, die volledig gerenoveerd is en waarbij het mogelijk is om een kamer te boeken alleen, per twee of in een kleine groep. Deze formule is uitermate geschikt voor een weekendje uitblazen met je partner of als uitvalsbasis voor een weekendje fietsen met je vrienden.

Wildtrails is het hele jaar door geopend, inclusief zon- en feestdagen. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn hun grootste troeven. Het enthousiaste team van Wildtrails zal er alles aan doen om jullie activiteit en/of verblijf in de Ardennen onvergetelijk te maken.

Geschikt voor een weekendje weg met je vriendengroep, familie, serviceclub, school of sportclub.

Delen

Datum

22 November 2018


Meer inspirerende tips