La Grange Nicolas | Met De Vrienden

La Grange Nicolas

La Grange Nicolas is een nieuwe, ruime, luxueuze vakantiewoning geschikt voor grotere groepen.

Je kunt er terecht voor een weekendje weg of voor een midweekverblijf met je familie, serviceclub, sportclub, jeugdbeweging of vriendengroep. Ook voor de organisatie van een huwelijksfeest, een verjaardag of een familiefeest is La Grange Nicolas een uitermate geschikte locatie.

Unieke Ardense stijl

La Grange Nicolas is een landhuis in unieke Ardense stijl, voorzien van de allerhoogste luxe en comfort. Deze sfeervolle toplocatie beschikt over 35 kamers met eigen badkamer, een gezellig salon met open haard, een prachtige open keuken, een partyroom met eigen bar in de oude wijnkelder, een uitgestrekt terras en een natuurlijk amfitheater aan de oevers van de Ourthe met een geweldig uitzicht. Elk van deze plekken zorgt voor een wauweffect en maakt je verblijf onvergetelijk.

Vlak bij leuke steden

Het vakantiehuis ligt in Jupille-sur-Ourthe, in het hartje van de Ardennen, op een steenworp van steden zoals La-Roche-en-Ardenne, Hotton, Marche-en-Famenne, Durbuy, Rendeux en Bastogne. Op wandelafstand van la Grange Nicolas, aan het Basecamp van Wildtrails, kun je vrijblijvend genieten van een groot aanbod aan diverse activiteiten voor jong en oud.


Delen

Datum

06 June 2019