Wedstrijd Wildtrails | Met De Vrienden
woodcamp-lamett-207-small.jpg
124-adventure-4.jpg
1836196312990441234651851706938935o.jpg
124-adventure-9.jpg
124-adventure-19.jpg
124-adventure-1.jpg
img0366.jpg
124-adventure-20.jpg
124-adventure-27.jpg
124-adventure-29.jpg
touwparkoers-karlbruninx.jpg
211-activiteiten-3.jpeg
211-activiteiten-94.jpg
211-activiteiten-77.jpg

Win een avontuurlijk middagje in de Ardennen met Wildtrails

Voor avontuur in de Ardennen en uitzonderlijke locaties voor groepen moet je bij Wildtrails zijn. Voor elke grootte van groep en interessesfeer hebben ze wel een activiteit in de Ardennen, de ene al wat adrenalineuzer dan de andere. 

Dankzij Met de Vrienden kun je met 10 personen een half dagje avontuurlijke kicks beleven in de Ardennen, op het terrein van Wildstrails in Jupille (Rendeux), op 10 minuten van La Roche-en-Ardenne.

De halve dag adventure bestaat uit:

Via Ferrata / Klettersteig

De mooiste via ferrata van de streek! Een via ferrata is een veilige klimtechniek op een rots met een mix van bergwandelen en rotsklimmen via rotsrichels en ladders. Het is haalbaar voor iedereen. Je klimt met behulp van een leeflijn, gordel, helm en gids.  

Deathride / Tokkelbaan

Eenmaal boven glijden we via de deathride/tokkelbaan 120 meter over de Ourthe naar beneden, met een hoogteverschil van meer dan 50 meter.

Touwparcours / Challengeparcours

Tijdens de tocht worden diverse bruggen en uitdagende passages overwonnen: indianenbrug, junglebrug, balkenbrug, apenbrug, evenwichtsbrug en een stuk spelonk in de rots. Dat allemaal op een hoogte van 4 tot 15 meter.

Tyrolienne

Een spectaculaire rit via katrolbanen tussen de bomen, over ravijnen en rotsen.

Je kunt je al wat inleven op de avonturenpagina van Wildtrails.

Wanneer kun je de prijs opnemen?

Je kunt het half dagje adventure opnemen na overleg met Wildtrails van juli tot oktober 2019, in de weekends of schoolvakanties. Wildtrails behoudt zich het recht voor om de datum te allen tijde te sturen naar periodes buiten mogelijke piekmomenten.

Kun je ook met meer personen komen?

Uiteraard: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De extra personen betalen dan 23 euro per persoon.

Kun je ook blijven overnachten?

Ja, in een van de vakantiehuisjes Jeanne de Jupille, Petit Clément of in de River & Breakfast indien beschikbaar. De prijs is te bespreken bij het vastleggen van de datum.

Boehoehoe, je hebt niet gewonnen? Niet getreurd!

Er kan maar één winnaar zijn, maar wie de hoofdvogel niet afschiet, kan nog altijd genieten van een korting van 10 % op alle boekingen van adventure-activiteiten voor groepen van minimum 10 personen. Deze korting is niet cumuleerbaar. Meedoen loont dus sowies de moeite.

Veel succes! De wedstrijd loopt tot 1 juni 2019. In de eerste week van juni maken we de winnaar bekend. Het enige wat je moet weten is de naam van de nieuwste locatie van Wildtrails in Jupille, pas in het voorjaar van 2019 geopend.

Deelnemen doe je via dit formulier: