Arrangementen | Met De Vrienden

Arrangementen

Wielerarrangement Tour d’Heeze

Ontdek de prachtige fietsomgeving vanuit hotel Kapellerput. Eigenaar Rik Hüsken fietst al sinds zijn veertiende en heeft de mooiste routes voor je uitgezet. De routes zijn via gpx-bestanden te downloaden.

lees meer

KABAN Dinner Experience

Sinds 2010 staat de duurzaam gebouwde boomhut KABAN op het landgoed van Kapellerput. Om dit jubileumjaar te vieren is het terras van de boomhut deze zomer omgebouwd tot een unieke dinerlocatie.

lees meer

Fietsen op Lanzarote

Lanzarote was jarenlang de tweede thuis (letterlijk zelfs) van ex-Europees kampioen Rudi Stroobants. Hij deelt zijn kennis van het gedroomde fietseiland graag met je vriendengroep.

lees meer

Oostende

De koningin der badsteden heeft heel wat moois te bieden. Waarom kiezen voor een beperkt all-in voorstel als je ook kunt kiezen voor een combinatie van de talrijke prachtige locaties die Oostende rijk is?

lees meer

De Panne

Overnachten in een tophotel, vergaderen in een prachtige vergaderzaal met 180 graden zeezicht, en daarna teambuilding op zee of op het strand?

lees meer

Beachtrophy

Met je team neem je het op tegen andere teams om na zes proeven (o.a. kubb, tsjoekbal en strandhockey) als beste uit te komen.

lees meer

Zeerafting

Zeerafting is een teamsport waarbij 6 tot 12 personen in een grote rubberboot het wilde water proberen te trotseren. Enkel door samen te werken en de bevelen van de stuurman goed op te volgen, vaar je de juiste koers.

lees meer

Zeilen met klassieke schepen

Nuquest Events stelt zijn incentive- en teambuildingformules voor 6 passagiers tot 200 personen niet alleen voor aan de Belgische kust, maar bijvoorbeeld ook in Zeeland op klassieke schepen.

lees meer

Stel zelf je dag samen

Als je een bedrijfsdag of personal event boekt, kun je kiezen uit twee unieke locaties: Lakeside Paradise en Surfers Paradise te Knokke-Heist lees meer